Βασιλειάδης : «Ομπραντόιρο και… τέλος»

Βασιλειάδης : «Ομπραντόιρο και… τέλος»

Ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε φέτος για τρίτη φορά στην ισπανική Ομπραντόιρο και, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ελπίζει αυτή να είναι η τελευταία. Να εξαντλήσει τα δύο χρόνια του συμβολαίου του και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Άλλωστε σήμερα είναι ήδη 34 ετών. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου σε μια πόλη […]

Ο Κώστας Βασιλειάδης επέστρεψε φέτος για τρίτη φορά στην ισπανική Ομπραντόιρο και, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ελπίζει αυτή να είναι η τελευταία. Να εξαντλήσει τα δύο χρόνια του συμβολαίου του και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Άλλωστε σήμερα είναι ήδη 34 ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου σε μια πόλη που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία έχω πολλούς φίλους. Έχω παίξει άλλες δύο φορές σε αυτή την ομάδα κι ελπίζω πως αυτή θα είναι η τελευταία μέχρι το τέλος της καριέρας μου», είπε.

Ο Βασιλειάδης έχει παίξει στην Ομπραντόιρο το 2010 και το 2016, ωστόσο δεν δίστασε να γυρίσει ξανά. Γιατί;

«Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ σε μια καλή ομάδα, ικανή να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Ήθελα, επίσης, να συνεχίσω σε ομάδα στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο και θα μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο εντός όσο εκτός παρκέ. Με τους ανθρώπους της Ομπραντόιρο, όπως και με τους φιλάθλους, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωρίζω πως και τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε, όλοι μαζί, το μπάσκετ. Βλέπω την επιστροφή μου ως μια ευκαιρία για κάτι νέο. Θέλω, πραγματικά, να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα και να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ