Μπενφίκα : Προς πώληση ο Σάμαρης

Μπενφίκα : Προς πώληση ο Σάμαρης

Οι διοικούντες την Μπενφίκα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τη φετινή παρουσία της ομάδας και θα προβούν σε αρκετές αλλαγές τον Γενάρη, με τον Ανδρέα Σάμαρη να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα βγουν στο «σφυρί».

Η χρονιά ξεκίνησε με τρόπαιο (το Super Cup επί της Γκιμαράες), δεν εξελίσσεται όμως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Μπενφίκα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο όπως και στο Champions League, καταλαμβάνοντας άποντη την τελευταία θέση στο πρώτο όμιλο.

Σε μια προσπάθεια να «σώσουν» τη χρονιά, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν αποφασίσει να προβούν σε αλλαγές τον Γενάρη και πέραν των Λισάντρο, Ελιζέου, Ντόουγκλας, Ράφα και Μπαρμπόζα στο «σφυρί» αναμένεται να βγει και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Σύμφωνα με την A Bola, μετά από 3.5 χρόνια ο Έλληνας χαφ θα μετακομίσει σε άλλες πολιτείες, με πιθανότερο προορισμό την Premier League. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, το περασμένο καλοκαίρι οι Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Γούεστ Μπρομ ενδιαφέρθηκαν για τον 28χρονο μέσο, έκριναν όμως υπερβολικά τα 16 εκατ. που ζητούσε η Μπενφίκα.

Οι απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος μετακόμισε στη Λισαβόνα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 έναντι 10 εκατ. ευρώ, να μετρά φέτος έξι συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ