Οι Antetokounbros έτρεξαν για καλό σκοπό (pics)

Οι Antetokounbros έτρεξαν για καλό σκοπό (pics)

Το Antetokounbros φέτος δεν είχε μπάσκετ, αλλά… τρέξιμο! Ήταν ένας αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας, με αφετηρία τα Σεπόλια, εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη και τον Θανάση. Το «Antetokounbros 5K Run» στέφθηκε με επιτυχία, διότι κόσμος πολύς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πλημμύρισε τους αθηναϊκούς δρόμους, με αποτέλεσμα […]

Το Antetokounbros φέτος δεν είχε μπάσκετ, αλλά… τρέξιμο! Ήταν ένας αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας, με αφετηρία τα Σεπόλια, εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη και τον Θανάση.

Το «Antetokounbros 5K Run» στέφθηκε με επιτυχία, διότι κόσμος πολύς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πλημμύρισε τους αθηναϊκούς δρόμους, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν φυσικά τα κεντρικά πρόσωπα, όχι μόνο με τη φυσική παρουσία τους, αλλά και επειδή όλοι όσοι έτρεξαν, φορούσαν λευκές φανέλες με τα νούμερα 34 και 43. Τα νούμερα, δηλαδή, που φορούν οι δυο τους σε Μιλγουόκι Μπακς και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Παρών ήταν και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, όχι όμως και ο Κώστας, ο οποίος αυτές τις μέρες αγωνίζεται στο summer league του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας με τους Ντάλας Μάβερικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ