Αντετοκούνμπο : «Εύχομαι να έρθει και ο Γιάννης»

Αντετοκούνμπο : «Εύχομαι να έρθει και ο Γιάννης»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην πολύ καλή χημεία που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική ομάδα και η οποία την έχει βοηθήσει να πετύχει τον πρώτο στόχο της. Και εξέφρασε την ευχή τον Σεπτέμβρη να έρθει και ο αδελφός του, Γιάννης: «Η ομάδα έχει χημεία, έχουν δημιουργηθεί ρόλοι και παρότι δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο […]

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην πολύ καλή χημεία που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική ομάδα και η οποία την έχει βοηθήσει να πετύχει τον πρώτο στόχο της. Και εξέφρασε την ευχή τον Σεπτέμβρη να έρθει και ο αδελφός του, Γιάννης:

«Η ομάδα έχει χημεία, έχουν δημιουργηθεί ρόλοι και παρότι δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε το 6/6. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουν όλα τα παιδιά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παίζουμε για όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ακόμη και για αυτούς που λείπουν. Εύχομαι να είναι στη συνέχεια και ο Γιάννης, Θέλει πολύ να έρθει να βοηθήσει. Εύχομαι να είναι και τα άλλα παιδιά, που είναι στην Ευρωλίγκα, μαζί μας. Αυτό είναι που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ