Κατσίβελης : «Πιο δύσκολη η δεύτερη φάση»

Κατσίβελης : «Πιο δύσκολη η δεύτερη φάση»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής στον αγώνα του Ταλίν. Τόνισε πως όλοι δίνουν το καλύτερο για την Εθνική, παραδέχθηκε πως η ομάδα έχει πλέον ένα προβάδισμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο, αλλά επεσήμανε πως η δεύτερη φάση θα είναι πιο δύσκολη. «Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και να βοηθήσουμε την ομάδα να […]

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής στον αγώνα του Ταλίν. Τόνισε πως όλοι δίνουν το καλύτερο για την Εθνική, παραδέχθηκε πως η ομάδα έχει πλέον ένα προβάδισμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο, αλλά επεσήμανε πως η δεύτερη φάση θα είναι πιο δύσκολη.

«Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Κανείς δεν σκέφτεται αν θα είναι στα τελικά ή όχι με την Εθνική στα τελικά, εφόσον προκριθούμε. Ο καθένας θέλει να δίνει το καλύτερο στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Όλοι έχουν την ίδια σκέψη και γι’ αυτό φτάσαμε στο 6/6. Κανείς δεν σκέφτεται ότι μπορεί να τραυματιστεί, όταν παίζεις με την Εθνική δεν περνά καν από το μυαλό σου να προφυλαχθείς.

Στη δεύτερη φάση το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο, αλλά πάμε με ένα αβαντάζ. Όμως δεν πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ξεκινάμε από το μηδέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ