Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός : Εκνευρισμός και επεισόδιο για το ταϊμ άουτ

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός : Εκνευρισμός και επεισόδιο για το ταϊμ άουτ

Ενα τάιμ άουτ που κάλεσε ο Ηλίας Κατζούρης λίγο πριν το τέλος του ματς και ενώ αυτό είχε κριθεί, στάθηκε η αφορμή ώστε να υπάρξει μικροεπεισόδιο με τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ένα ταϊμ άουτ που πήρε ο Ηλίας Κατζούρης περίπου δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη διαφορά στους 18 πόντους προκάλεσε εκνευρισμό στον Παναθηναϊκό.

Μόλις το κάλεσε ο συνεργάτης του Πασκουάλ Ινίγιο Θορθάνο του έδειξε το ταμπλό και το σκορ, ενώ με τη λήξη προκλήθηκε επεισόδιο με τον Καταλανό βοηθό του προπονητή των πρασίνων, ο οποίος ζήτησε το λόγο θεωρώντας πως ήταν unfair η κίνηση του τάιμ άουτ.

Λίγο αργότερα ο Θορθάνο μίλησε στη Nova, λέγοντας: «Σ όλη μας την καριέρα και εγώ και ο Τσάβι, διδαχτήκαμε και από τους δασκάλους μας στο μπάσκετ και γενικλώς ότι πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, όταν είσαι στους 20 πόντους και με 1,5 λεπτό να απομένει για την λήξη δεν είναι σωστό να  παίρνει κανείς τάιμ άουτ. Αυτό είπαμε και στον βοηθό της αντίπαλης ομάδας. Εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ ως τώρα αυτό, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Όπως και να ‘χει, η Μπάμπεργκ κέρδισε δίκαια και αυτό δεν αλλάζει, τους σεβόμαστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ