Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 100-89

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 100-89

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 100-89 της Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι και φαίνεται έτοιμος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την 8αδα!

Μόλις τρεις φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει το απόλυτο 3/3. Με την παράδοση με το μέρος του, λοιπόν, και τον κόσμο του παρόντα, ούτε σήμερα (09/02)… απώλεσε το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο (100-89) στο Βελιγράδι και ανέβασε το ρεκόρ του στο 9-13. Στο 7-15 υποχώρησαν οι Ιταλοί που είναι εκ των ουραγών της βαθμολογίας (14η θέση).

Οι Σέρβοι ήταν εντυπωσιακοί επιθετικά, είχαν το πάνω χέρι και στα ριμπάουντ και έφτασαν στην 9η νίκη τους στην regular season, νίκη που τους επιτρέπει να ελπίζουν ακόμα για την 8αδα. Απογοητευτική η Αρμάνι έτι μία φορά δείχνει να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της. Ο Ματίας Λεσόρ, Τέιλορ Ρότσεστι και Στέφαν Γιάνκοβιτς βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά, από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Άντριου Γκάουντλοκ.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 23-20 υπέρ των γηπεδούχων. Η Αρμάνι προηγήθηκε στην αρχή της δεύτερης περιόδου, μα στη συνέχεια οι Σέρβοι με ένα σερί 11-0 οικοδόμησαν μια διαφορά δέκα πόντων για πρώτη φορά στο παιχνίδι (38-28). Στην εκπνοή του ημιχρόνου όμως οι Ιταλοί βρήκαν σκορ από μακρινά σουτ και μείωσαν στους πέντε (50-45)!

Στην επανάληψη, παρακολουθήσαμε… μία από τα ίδια, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ πειστικοί επιθετικά, την άμυνα της Αρμάνι να… μπάζει νερά και τον Μπιέλιτσα να επαναφέρει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Η Αρμάνι έδειξε να αντιδρά με τον Κουζμίνσκας, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 71-65.

Οι παίκτες του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς δεν κινδύνεψαν ούτε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχουν κατοστάρα… ελπίδας (100-89), να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 9-13 και να κρατήσουν ακόμα τις όποιες πιθανότητες για την οκτάδα.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 50-45, 71-65, 100-89

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ