Με Μάντζαρη και… Ουίλτζερ στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Με Μάντζαρη και… Ουίλτζερ στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Θετικά μηνύματα για τη συμμετοχή του Μάντζαρη στο ματς με την Μπαρτσελόνα, με την αποστολή και ο Ουίλτζερ, για να προσαρμοστεί

Με ένα πρόβλημα λιγότερο ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ακολούθησε κανονικά την αποστολή των Πειραιωτών στη Βαρκελώνη και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Ο Έλληνας γκαρντ νιώθει καλύτερα, έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Τετάρτης και θα δοκιμάσει και πάλι σήμερα στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Τα πάντα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό για να φτάσει στο 5/5 στη φετινή Ευρωλίγκα.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΙΛΤΖΕΡ
Αυτό, ωστόσο, είναι απίθανο να συμβεί με τον… νέο των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος για τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος ακολουθεί κανονικά την αποστολή των Πειραιωτών στην Ισπανία. Βέβαια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν θα είναι στην 12αδα και ο λόγος που ταξιδεύει με την ομάδα είναι για να μπει στο κλίμα και να πάρει.. μυρωδιά Ευρωλίγκας. Θα συμμετάσχει στις προπονήσεις και θα δει όσα θα λάβουν χώρα στη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ