Euroleague : Αυλαία με πέντε αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική

Euroleague : Αυλαία με πέντε αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική

Η 24η αγωνιστική της Euroleague αρχίζει σήμερα (1/3) με πέντε αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται αύριο (2/3) με τις υπόλοιπες τρεις, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του «αιώνιου» ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ορισμένες ομάδες απόψε θα τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ άλλες αναζητούν νίκες προκειμένου να […]

Η 24η αγωνιστική της Euroleague αρχίζει σήμερα (1/3) με πέντε αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται αύριο (2/3) με τις υπόλοιπες τρεις, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του «αιώνιου» ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ορισμένες ομάδες απόψε θα τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ άλλες αναζητούν νίκες προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία της Regular Season.

Το παιχνίδι της Μακάμπι με την ΤΣΣΚΑ ξεχωρίζει, διότι είναι το μοναδικό της ημέρας στον οποίο εμπλέκονται δύο ομάδες που βρίσκονται στις οκτώ πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο πιο αμφίρροπος όμως, είναι ο αγώνας της Μπασκόνια με την Χίμκι, ενώ πολύ ενδιαφέρον έχει και το ματς της Ζαλγκίρις με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 1/3:

Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα (20:00)

Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ (21:05)

Βαλένθια – Μπάμπεργκ (21:30)

Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές (21:45)

Μπασκόνια – Χίμκι (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ