Αρμάνι Μιλάνο – Εφές 77-64

Αρμάνι Μιλάνο – Εφές 77-64

Στο... ντέρμπι των ουραγών, οι Ιταλοί πήραν μια νίκη γοήτρου.

Πριν το τζάμπολ οι οπαδοί της Αρμάνι αποδοκίμασαν τον προπονητή και τους παίκτες για την κακή τους πορεία, αλλά εκείνοι έδωσαν την απάντησή τους κερδίζοντας με 77-64 την Εφές Αναντολού σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Αρμάνι από το πρώτο μέρος πήρε την πρωτοβουλία, είχε σε καλή βραδιά τους Γκάουντλοκ και Τζέρελς και επέβαλε το παιχνίδι της αναγκάζοντας τους Τούρκους να κάνουν κακές επιθέσεις.

Ο Σόνι Ουίμς είχε κάποιες καλές στιγμές στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε από τον Μίτσοβ και η Εφές έμεινε από λύσεις. Ετσι στο 16’ οι ιταλοί προηγήθηκαν με 33-27 και τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με 44-29 και διαφορά 15 πόντων.

Τα πράγματα είχαν μπει σε μια σειρά για τους Μιλανέζους που εδραίωσαν την κυριαρχία τους πάνω στο παρκέ, μια και η Εφές δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Μάλιστα έως το 30’ με το σκορ 58-45, η Εφές είχε 0/9 τρίποντα και απογοητευτική εικόνα σε άμυνα και επίθεση. Η διαφορά έφτασε και τους είκοσι πόντους (65-45 στο 34’) με την Αρμάνι να έχει τον απόλυτο έλεγχο, διατηρώντας τον ρυθμό όπως την βόλευε.

Παρά την απουσία του Θίοντορ λοιπόν οι Ιταλοί κράτησαν τη διαφορά σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους, μια και η Εφές δεν είχε τις λύσεις για να κάνει την ανατροπή κι έτσι η Αρμάνι έφτασε στην επικράτηση με το τελικό 77-64.

Ο Κέρτις Τζέρελς είχε 13 πόντους και 5 ασίστ για τους νικητές, ενώ ο Αμάθ Εμπαγιέ σημείωσε 14 πόντους. Από πλευράς Εφές, ο Σόνι Ουίμς ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 44-29, 58-45, 77-64

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ