Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ : Οι διαιτητές του αγώνα

Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ : Οι διαιτητές του αγώνα

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί αύριο στις 21:00 την Μπάμπεργκ για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Συγκεκριμένα, ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), ο Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και ο Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Ο […]

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί αύριο στις 21:00 την Μπάμπεργκ για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), ο Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και ο Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

Ο πρώτος διαιτητής έχει σφυρίξει σε ματς του Ολυμπιακού δύο φορές εφέτος, αμφότερες στο ΣΕΦ, στη νίκη με 80-75 επί της Μάλαγα και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 62-70. Και ο δεύτερος έχει διαιτητεύσει σε δύο ματς των ερυθρόλευκων, εκτός έδρας εκείνος, με Φενέρμπαχτσέ (νίκη με 90-83) και Ερυθρό Αστέρα (ήττα με 89-78). Όσο για τον τρίτο, μόνο στην ήττα με 73-51 από την Μπαρτσελόνα έχει σφυρίξει τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ