Μάλαγα : Ενδιαφέρον για Μπόγρη

Μάλαγα : Ενδιαφέρον για Μπόγρη

Η Ουνικάχα Μάλαγα ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ψηλού, μετά τον τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι κι ένα όνομα που προτάθηκε στους Ισπανούς και αρέσει είναι του Γιώργου Μπόγρη του Ολυμπιακού.

Η Ουνικάχα Μάλαγα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι, όμως ο Έλληνας σέντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

  Ο Γεωργιανός σέντερ των Ανδαλουσιανών έσπασε το αριστερό πόδι του με αποτέλεσμα να χάσει τις επόμενες 6-8 εβδομάδες κι έτσι ο Χοάν Πλάθα αναζητάει παίκτη στην αγορά προκειμένου να γεμίσει τη γραμμή το κενό.

Ο παίκτης που ξεχώρισε από αυτούς που προτάθηκαν ο τεχνικός της Μάλαγα ήταν ο Μπόγρης, με την ισπανική ομάδα να κάνει διερευνητική επαφή με την πλευρά του Έλληνα σέντερ, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πλέον η Ουνικάχα εφόσον εισέπραξε αρνητική απάντηση από την πλευρά του παίκτη συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά με την περίπτωση Τζαρόντ Τζόουνς, που αγωνίζεται στην Καρσίγιακα να είναι μία ακόμα που εξετάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ