Παναθηναϊκός : Για το restart κόντρα στη Μάλαγα

Παναθηναϊκός : Για το restart κόντρα στη Μάλαγα

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στις 22:00 (LIVE από to10.gr) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη διότι μετρούν τρεις σερί ήττες και φυσικά για να μην μπλέξουν παραπάνω στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ακόμη, το τριφύλλι θα ψάξει στην Ανδαλουσία το πρώτο […]

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στις 22:00 (LIVE από to10.gr) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη διότι μετρούν τρεις σερί ήττες και φυσικά για να μην μπλέξουν παραπάνω στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ακόμη, το τριφύλλι θα ψάξει στην Ανδαλουσία το πρώτο του διπλό στο 2018 για να πιάσει στην πέμπτη θέση τις Χίμκι και Ζαλγκίρις και για να βρεθεί μια νίκη μακριά από την 4η Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά της η Μάλαγα θα αναζητήσει τη νίκη προκειμένου να έχει ελπίδες για μια θέση στην οκτάδα, πράγμα το οποίο θεωρείται πολύ δύσκολο.

Ο προπονητής των πρασίνων, Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι που έμειναν στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμού, ενώ στην αποστολή βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ μολονότι δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες. Από την άλλη, ο Χουάν Πλάθα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκιόργκι Σερμαντίνι μέχρι το τέλος των ομίλων.

Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης θα αποτελείται από τους Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Πέτρι Μαντίλα (Φινλανδία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 77-88
Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια 106-90
Μπάμπεργκ – Εφές 88-79
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 63-90
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι 91-94
Μπασκόνια – Ζαλγκίρις 84-64
Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:45
Μάλαγα – Παναθηναϊκός 22:00

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ