Αναντολού Εφές – Ουλμ 88-69 – «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι

Αναντολού Εφές – Ουλμ 88-69 – «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι

Η Ουλμ ήταν άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Εφές, αλλά στο δεύτερο οι Τούρκοι «πάτησαν» γκάζι και έφτασαν στη νίκη με 88-69.

Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Ουλμ να είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς να είναι άκρως ανταγωνιστική απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, έστω και για ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο, οι παίκτες του Αταμάν έκαναν ένα μικρό ξέσπασμα και έφτασαν στην άνετη νίκη με 88-69, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του τρίτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στα πρώτα είκοσι λεπτά, η γερμανική ομάδα αιφνιδίασε τους Τούρκους (αγωνίστηκαν χωρίς τους Λάρκιν, Σίγκλετον και Πλάις) και πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη με 42-42.

Ωστόσο, βγαίνοντας στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο, η Εφές φρόντισε να «δείξει» τα δόντια της και με πρωταγωνιστές τους Μπομπουά και Μίτσιτς κατάφερε να τρέξει ένα σερί και να «οικοδομήσει» μια διάφορα που ήταν μη αναστρέψιμη.

Η κόρνα της λήξης, βρήκε τους Τούρκους νικητές με 88-69 και τον Μπομπουά να τελειώνει με 22 πόντους, με τον νεαρό Πετρούσεφ να βάζει 17.

Για τους ηττημένους, οι Μπλόσομγκεϊμ – Κλαϊπέιζ τελείωσαν τον αγώνα με 11, όντας οι μοναδικοί διψήφιοι για την Ουλμ.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 42-42, 68-53,

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά 22, Σαϊμπίρ 4, Μπαλμπάι, Γκετσίμ 3, Ιλιάσογλου, Γκάζι, Μοερμάν 4, Τουντσέρ 12, Μίτσιτς 12, Άντερσον 9, Πετρούσεφ 17, Ντάντστον 5

ΟΥΛΜ (Γιάκα Λάκοβιτς): Κριστόν 8, Μπλόσομγκεϊμ 11, Κλαϊπέιζ 11, Γκάνθερ 7, Κρίμερ , Σιμον 2, Στολ , Φίλιπς 5, Ντιαλό 4, Ζούγκιτς 9, Μπρέτζελ 6, Χέρκενχοφ 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ