Αταμάν : «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αταμάν : «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ την Εφές στο ΣΕΦ (23/3, 21:00) και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν όσο καλύτερα γίνεται. Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέροντας τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό αν […]

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ την Εφές στο ΣΕΦ (23/3, 21:00) και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέροντας τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό αν και η ευρωπαϊκή σεζόν μας είναι κατώτερη των προσδοκιών. Η επιστροφή του Κρούνο Σιμόν μάς βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο με τη Χίμκι. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Μουχαγιουμίν Μουσταφά. «Παλέψαμε αρκετά κόντρα στη Χίμκι, ωστόσο η ατυχία στο τελευταίο δεκάλεπτο μάς οδήγησε σε ήττα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση ε τον Ολυμπιακό είναι αρκετά δύσκολη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να γυρίσουμε με τη νίκη. Μέσω της Euroleague ψάχνουμε τον κατάλληλο ρυθμό για το τουρκικό πρωτάθλημα.», είπε ο 22χρονος γκαρντ της Εφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ