Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 63-80

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 63-80

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Κώστα Σλούκα που έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Με μία εξαιρετική άμυνα, η Φενέρμπαχτσε πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 80-63 για την 28η αγωνιστική. Ετσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγε στο 20-8 και έκανε ένα ακόμη βήμα προκειμένου να καπαρώσει τη 2η θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Ουσιαστικά οι Σέρβοι (δεν έχουν ελπίδα πρόκρισης) στάθηκαν ανταγωνιστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτα, καθώς από το δεύτερο οι Τούρκοι άρχισαν να «ανοίγουν» τη διαφορά.

Η υπόθεση «νίκη» ουσιαστικά κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Ζοτς ξέσπασαν με επιμέρους σκορ 10-25! Μάλιστα η διαφορά εκτοξεύθηκε ακόμη και στο +26, όταν το φωτεινό ταμπλό έδειξε σκορ 36-62!

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπόμπι Ντίξον με 25 πόντους, με τους νικητές να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι από τα 6,75μ, μοιράζοντας παράλληλα και  πολλές ασίστ.

Από τους Σέρβους που τα… έσπασαν από την περιφέρεια, ξεχώρισε ο Νταβίντοβατς, ενώ όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα έμεινε στα «ρηχά» απόψε, καθώς σε 19 λεπτά συμμετοχής, είχε 3π. με 1/5 σουτ εντός παιδιάς, αλλά και 2ριμπ., 3 ασίστ, 1κλέψομο και 2 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 31-40, 41-65, 63-80

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ