Μάλαγα : Ερωτηματικό ο Όγκουστιν ενόψει Ολυμπιακού

Μάλαγα : Ερωτηματικό ο Όγκουστιν ενόψει Ολυμπιακού

Η Ουνικάχα Μάλαγα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (30/03, 19:00). Οι Ανδαλουσιανοί προετοιμάζονται για το ματς με τους ερυθρόλευκους με τον προπονητή τους να αντιμετωπίζει προβλήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Χουάν Πλάθα προβληματίζεται στη θέση «5». Ο τραυματισμός του Γκεόργκι Σερμαντίνι σημαίνει ότι η μοναδική αξιόπιστη λύση ακούει στο όνομα του Τζέιμς […]

Η Ουνικάχα Μάλαγα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (30/03, 19:00). Οι Ανδαλουσιανοί προετοιμάζονται για το ματς με τους ερυθρόλευκους με τον προπονητή τους να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Χουάν Πλάθα προβληματίζεται στη θέση «5». Ο τραυματισμός του Γκεόργκι Σερμαντίνι σημαίνει ότι η μοναδική αξιόπιστη λύση ακούει στο όνομα του Τζέιμς Όγκουστιν. Ωστόσο, ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Όγκουστιν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Μάλαγα, πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ