Μάλαγα – Ολυμπιακός : Οι διαιτητές του αγώνα

Μάλαγα – Ολυμπιακός : Οι διαιτητές του αγώνα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο (30/3, 19:00) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα διευθύνουν το παιχνίδι. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Πέτρι Μαντίλα […]

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο (30/3, 19:00) στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τα ονόματα των τριών διαιτητών που θα διευθύνουν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Πέτρι Μαντίλα (Φινλανδία).

O έμπειρος Σέρβος διαιτητής έχει σφυρίξει σε τρία ματς των ερυθρόλευκων φέτος, εκ των οποίων τα δύο ήταν νικηφόρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε επίσης σφυρίξει στο ΣΕΦ στην ήττα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (70-62).

Ο Πατέρνικο θα σφυρίξει για δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό, με την πρώτη να είναι στην Πόλη, στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ με 90-83. Ο Φινλανδός ρέφερι, όπως και ο προαναφερθείς έχει διευθύνει άλλη μια φορά τους Πειραιώτες, στο ματς κόντρα στη Χίμκι στο ΣΕΦ (92-75).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ