Ολυμπιακός: Ρεπό και από την Τρίτη ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Ρεπό και από την Τρίτη ο Παναθηναϊκός

Δοκιμάζει και ο Βασίλης Σπανούλης στην προπόνηση του Ολυμπιακού και ανάλογα την κατάστασή του αποφασίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Εδωσαν δύο παιχνίδια σε διάστημα 40 ωρών με Μπαρτσελόνα και Άρη οι παίκτες του Ολυμπιακού και όπως ήταν αναμενόμενο, η κόπωση από τα ταξίδια και τα ματς ήταν μεγάλη.

Γι’ αυτόν τον λόγο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε την Δευτέρα στους παίκτες του, ώστε να μπορούν να ξεκουραστούν και να γεμίσουν έστω τις μπαταρίες τους. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκουραστούν για μία μέρα και την Τρίτη θα επιστρέψουν και πάλι στο ΣΕΦ, για να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Στην προπόνηση θα προσπαθήσει να μπει και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραμένει στα… πιτς, προχωράει κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα και θέληση δική του αλλά και του τεχνικού τιμ, είναι να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εάν δεν πονάει, τότε θα ανεβάσει στροφές για να είναι στην διάθεση του προπονητή του για το ματς της Παρασκευής. Στην προπόνηση θα είναι και ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα της καινούριας του ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ