Εδωσε το σύνθημα ο Μπαρτζώκας: «Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ, όλοι μαζί να περάσουμε στο Final 4»

Εδωσε το σύνθημα ο Μπαρτζώκας: «Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ, όλοι μαζί να περάσουμε στο Final 4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρώτη, μεγάλη μάχη με τη Μονακό. Που εστίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το game 1 του Ολυμπιακού με τη Μονακό βρίσκεται προ των πυλών (20/4, 21:00), με τους «ερυθρολεύκους» να αναζητούν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αυριανή μάχη με τους Μονεγάσκους, δίνοντας το… σύνθημα. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στο που θα κριθεί ο αγώνας, ενώ στάθηκε και στο «καυτό» ΣΕΦ.

«Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην iso επίθεση, στο ένας εναντίον εντός.

Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φυσικά να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι θα βρίσκονται αύριο εδώ την δυσκολία του παιχνιδιού. Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουν καμία βάσει αυτά που ακούγονται περί φαβορί και ακλόνητου φαβορί. Τα παιχνίδια των play-offs είναι πάντα ιδιαίτερα, έχουν να κάνουν και με την πίεση που έχει η κάθε ομάδα.

Εμείς σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό. Άλλωστε το είπαν και στις δηλώσεις τους αυτό… Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, είναι κάτι που μας αρέσει. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε εδώ, έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», σημείωσε ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στο sold-out των φίλων του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως είναι το όπλο της ομάδας.

«Εκατό τοις εκατό! Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για το sold out. Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη δυναμική για την ομάδα μας και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ