Ομπράντοβιτς: «Η Μάλαγα αξίζει να βρίσκεται στην οκτάδα»

Ομπράντοβιτς: «Η Μάλαγα αξίζει να βρίσκεται στην οκτάδα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Μάλαγα, τόνισε ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας αξίζει μία θέση στις πρώτες οκτώ της Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστική της Euroleague και παρά το βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ο πολύπειρος Σέρβος προπονητής έπλεξε το εγκώμιο των Ισπανών τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αξίζουν να βρίσκονται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πολύπειρος κόουτς:

«Πριν από πολύ καιρό παίξαμε κόντρα στην Μάλαγα. Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν και τώρα το τελευταίο. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το τελευταίο. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα υψηλής ποιότητας και το πιστεύω αυτό, η οποία με τον τρόπο που έπαιζε αξίζει να βρίσκεται στις καλύτερες οκτώ ομάδες.

Έχασαν μερικά παιχνίδια με ένα ή δύο ή τρεις πόντους. Με τον τρόπο που έπαιξαν, αξίζουν το σεβασμό μου και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν και θα παίξουν ξανά ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, οι φίλαθλοι θα δουν ένα υπέροχο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ