Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ 106-86

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ 106-86

Με κορυφαίους τους Κάρολ και Ράντολφ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την αδιάφορη Μπάμπεργκ 106-86 και ουσιαστικά επέλεξε τον Παναθηναϊκό για αντίπαλο στα play offs της Euroleague.

Η Ρεάλ υποδέχτηκε την Μπάμπεργκ στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Euroleague τα πράγματα πλέον ήταν ξεκάθαρα. Θα επέλεγε αν θέλει να αποφύγει ή όχι τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα έβρισκε μπροστά της σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Φαίνεται λοιπόν πως οι παίκτες του Λάσο δεν είχαν… δεύτερες σκέψεις και μπήκαν για τη νίκη. Οι Γερμανοί το πάλεψαν για ένα ημίχρονο (53-50), βασιζόμενοι στον καταπληκτικό Χάκετ και τους Μούσλι και Ρούμπιτ. Όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία.

Οι Ισπανοί έβαλαν 53 πόντους, δέχτηκαν μόλις 36 και κάπως έτσι πανηγύρισαν τη νίκη. Οι παίκτες του Λάσο ήταν πολύ εύστοχοι εντός παιδιάς όπου σούταραν με ποσοστό πάνω από 50% και παρά τον άστοχο και… άκεφο σήμερα Ντόντσιτς, είδαν τους Ράντολφ, Κάρολ και Αγιόν να παίρνουν το ματς και την ομάδα στις πλάτες τους για ένα πέρα για πέρα δίκαιο 106-86.

Δείτε εδώ τα ζευγάρια όπως προέκυψαν μετά το τέλος της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 27-28, 53-50, 82-69, 106-86

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ