Απόφαση βόμβα από την Μακάμπι: Διαφορετικό ρόστερ σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα!

Απόφαση βόμβα από την Μακάμπι: Διαφορετικό ρόστερ σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα!

Η Μακάμπι Τελ Αβί προχώρησε σε μια κίνηση-βόμβα, καθώς ανακοίνωσε πως από τη σεζόν 2018-19 θα παραταχθεί με δύο διαφορετικά ρόστερ και διαφορετικούς προπονητές στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα!

Με μια «αιχμηρή» ανακοίνωση της η Μακάμπι Τελ Αβίβ καταφέρθηκε εναντίον της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ, για τις αλλαγές θα επιβάλλει στη νομοθεσία του πρωταθλήματος, και τόνισε ότι από τη νέα σεζόν θα παρατάξει δύο ρόστερ με δυο διαφορετικούς προπονητές για το εγχώριο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/2019), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague. Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος. Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο συλλογός αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ