Επικροτεί την απόφαση της Μακάμπι ο Σπάχια

Επικροτεί την απόφαση της Μακάμπι ο Σπάχια

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του σχετικά με την απόφαση που πήρε η διοίκηση των Ισραηλινών, να παρατάξει δύο διαφορετικά ρόστερ σε εγχώριο πρωτάθλημα και Euroleague.

Μόλις χτες (8/3), η διοίκηση της Μακάμπι προχώρησε σε μια ανακοίνωση-απόφαση σταθμό, σχετικά με την «κόντρα» των εγχώριων Ομοσπονδιών και της Euroleague που αναμένεται στο μέλλον να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εγχώριων πρωταθλημάτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Μια απόφαση την οποία φαίνεται να επικροτεί και ο προπονητής της «ομάδας του λαού», Νέβεν Σπάχια. Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε ο 55χρονος Κροάτης σχετικά με την εν λόγω κίνηση αλλά και το μέλλον του στους πολυπρωταθλητές Ισραήλ:

«Δεν ήμουν μέρος της διαδικασίας, δεν πήρα μέρος στην απόφαση. Ήξερα ότι ήταν ένα από τα προβλήματα, αλλά ειλικρινά έμαθα για την απόφαση πριν από τρεις μέρες. Θεωρώ πως είναι μια καλή ιδέα» εξήγησε επί του θέματος ο Νέβεν Σπάχια και πρόσθεσε: «Η πορεία της Μακάμπι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και είμαστε μακριά από την κορυφή. Έχω συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αλλά το θέμα της παραμονής μου εξαρτάται από άλλα θέματα. Για την ώρα προέχει το καλό της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ