Γιαννακόπουλος : «Μην απαντήσει ο κόσμος στις συνειδητές προκλήσεις»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε με δήλωση του «να μην απαντήσουν οι οπαδοί των πράσινων σε συνειδητές προκλήσεις» στο αυριανό ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα play off της Ευρωλίγκα και ο ισχυρός άνδρας των πράσινων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δήλωση για την πολύ μεγάλη μάχη του τριφυλλιού με την «βασίλισσα». Ο Γιαννακόπουλος ζητά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού «να μην απαντήσει στις συνειδητές προκλήσεις» και παράλληλα ευχήθηκε να προκριθούν οι πράσινοι στο final 4 της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων. Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!».