Κάρολ: «Τρελοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φοβερή η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Κάρολ: «Τρελοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φοβερή η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Στις μάχες της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε ο Τζέισι Κάρολ. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα, καθώς θα αγωνιστεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Κάρολ μάλιστα υποκλίθηκε στους οπαδούς τους Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι […]

Στις μάχες της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε ο Τζέισι Κάρολ. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα, καθώς θα αγωνιστεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Κάρολ μάλιστα υποκλίθηκε στους οπαδούς τους Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι «τρελοί» και δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της σειράς ωστόσο ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα απέναντι στους τρελούς οπαδούς οι οποίοι δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα. Θα πάμε και θα παλέψουμε».

Για την απουσία του Καμπάτσο: «Ο Φάκου έχει σημαντικό ρόλο για μας, είναι δυνατός, γρήγορος και σκληρός παίκτης ωστόσο έχουμε τους παίκτες προκειμένου να καλύψουν το κενό του. Ως ομάδα θα κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και τα οποία έκανε ο Φάκου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα και όπως είπα οι οπαδοί τους δημιουργούν ένα… αρρωστημένο περιβάλλον. Πολύ δύσκολο γήπεδο για να παίξεις. Όμως έχουμε ξαναβρεθεί σε ανάλογη θέση και ξέρουμε πως να παίξουμε. ‘Εχουμε την εμπειρία. Είναι η πιο δύσκολη εβδομάδα της σεζόν και θέλουμε να κλέψουμε το πλεονέκτημα της έδρας και να πάμε στο Final 4 για οποίο παλεύουμε από το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το πού θα κριθούν τα παιχνίδια: «θα παίξει ρόλο η άμυνα αλλά και κάποια σουτ που πρέπει να βάλουμε. Να τους σταματήσουμε το τρανζίσιον και να μην βάλουμε τον κόσμο μέσα στην εξίσωση του αγώνα. Μου αρέσει να έχω το τελευταίο σουτ. Πάντα θέλω να το έχω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ