Ούντριχ: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί στη σειρά με τον Ολυμπιακό»

Ούντριχ: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί στη σειρά με τον Ολυμπιακό»

Ο γκαρντ της Ζαλγκίρις μίλησε για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε ότι οι Λιθουανοί θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους.

Στη σειρά με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Μπένο Ούντριχ. Ο γκαρντ της Ζαλγκίρις στις δηλώσεις του ενόψει των δύο πρώτων αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες, τόνισε ότι περιμένει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της regular season και πρόσθεσε ότι το έργο των Λιθουανών θα είναι πολύ δύσκολο. Ο έμπειρος άσος τόνισε επίσης ότι το κλειδί στα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι η άμυνα, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους.

Αρχικά ανέφερε: «Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Με αυτή την ομάδα παίξαμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά δεν είχαν κάποιους παίκτες στη σύνθεσή τους. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα. Δεν επικεντρωνόμαστε στον αντίπαλο, αλλά εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι. Το προπονητικό σταφ έχει ετοιμάζει ένα game plan για εμάς, το οποίο και πρέπει να ακολουθήσουμε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν έχει σημασία τι θα μας δώσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια του αγώνα, το κλειδί είναι να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις του αγώνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να σουτάρουμε με καλά ποσοστά. Μόνο η άμυνα θα αποφασίσει ποιος θα κερδίσει στα προημιτελικά. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να γυρίζουμε καλά τη μπάλα, έχοντας εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μας».

Για το αν οι παίκτες της Ζαλγκίρις έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις: «Έχουμε κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες στην ομάδα, αν και δεν έχουν παίξει σε πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτό, προφανώς, είναι διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Τα παιδιά έχουν σαν όνειρο να παίξουν στα πλέι οφ, θα ήταν κάτι σπουδαίο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσουν τα παιχνίδια, Φυσικά θα υπάρχει ενθουσιασμός πριν από τον αγώνα, αλλά εάν δεν νιώθεις ενθουσιασμό πριν από τέτοιες μονομαχίες, τότε κάτι πάει λάθος. Ο ενθουσιασμός είναι κάτι καλό και σε αναγκάζει να δώσεις περισσότερη ενέργεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ