Μπαρτζώκας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Ο προπονητής της Κίμκι μίλησε για το ρωσικό εμφύλιο με την ΤΣΣΚΑ και τόνισε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ως την καλύτερη ομάδα της τελευταίας επταετίας χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο προπονητής της Κίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ελληνας τεχνικός λίγο πριν τις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι είναι τιμή για την ομάδα του που προκρίθηκε στην επόμενη φάση και πλέον θα παλέψει για μια θέση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Ο έμπειρος προπονητικός επισήμανε ότι αυτό που μετράει είναι η Κίμκι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και οι παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλες οι ομάδες προσπάθησαν να μπουν στα πλέι οφ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή που συμμετέχουμε. Από την άλλη, από όλες τις ομάδες στα πλέι οφ, όλοι προσπάθησαν να αποφύγουν την όγδοη θέση επειδή θα χρειαζόταν να παίξουν με την καλύτερη ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια.

Φαίνεται άλλωστε και από την κατάταξη. Από την άλλη πλευρά, τον τελευταίο μήνα δεν ήμασταν υγιείς και παίζαμε με απουσίες. Οπότε δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε την όγδοη θέση. Αλλά ξανά, είχαμε πάνω από τέσσερις παίκτες τραυματίες σε κάθε ματς. Σχετικά με την σειρά, τα πάντα βασίζονται στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε πάντα, ως ένα ξεχωριστό.

Παίζουμε εκτός έδρας με μία δυνατή ομάδα, οπότε πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε. Οπότε πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, όπως και να ελέγξουμε τις ειδικές καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια του ματς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ