Νέα πειθαρχική δίωξη της Ευρωλίγκας κατά του Γιαννακόπουλου

Νέα πειθαρχική δίωξη της Ευρωλίγκας κατά του Γιαννακόπουλου

Μεγάλη ποινή περιμένει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με τις νέες αναρτήσεις του εναντίον της Ευρωλίγκας και του Τζόρντι Μπερτομέου.

Οι νέες αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα στο Instagram, μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και τη ΓΣ των Μετόχων της διοργάνωσης στη Μαδρίτη, προκάλεσαν την αντίδραση από τη Βαρκελώνη.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε επισήμως γνωστό, η Ευρωλίγκα ξεκίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος απειλείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Μάλιστα επειδή η ανάρτηση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή και πως χαρακτήριζε με άσχημο τρόπο τον ίδιο τον Τζόρντι Μπερτομέου αναμένεται να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα από τον αθλητικό δικαστή.
Θυμίζουμε ότι είναι πάρα πολλές πλέον οι περιπτώσεις στις οποίες η Ευρωλίγκα έχει κινήσει πειθαρχική έρευνα κατά του Γιαννακόπουλου για  τη δραστηριότητά του στα social media και τον έχει τιμωρήσει.
Ωστόσο ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αναρτήσεις και τις επιθέσεις του κατά της Ευρωλίγκας, του Μπερτομέου και των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ