Η τούρτα στον Μάντζαρη και οι τραυματίες

Η τούρτα στον Μάντζαρη και οι τραυματίες

Κεράκια έσβησε ο Έλληνας γκαρντ για τα γενέθλιά του, την ώρα που οι Τιλί και Πρίντεζης έβγαλαν μέρος του προγράμματος με τις επαφές ενώ το… παλεύουν Παπανικολάου και Στρέλνιεκς.

Σε δύο διαφορετικά κομμάτια χωρίστηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να έχει τα γενέθλιά του ήταν… αναπόφευκτο να του βγάλει η ομάδα του μία τούρτα για να του ευχηθεί τα καθιερωμένα «Χρόνια Πολλά».

Μετά τα κεράκια λοιπόν, ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» ημέρας, δηλαδή η συνέχιση της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου ματς με τη Ζαλγκίρις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει τόσο τον Γιώργο Πρίντεζη όσο και τον Κιμ Τιλί, να βγάζουν και μέρος του προγράμματος με τις επαφές. Αμφότεροι θα προσπαθήσουν την τρίτη να ανεβάσουν ρυθμούς και να είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Την ίδια ώρα οι Κώστας Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ένα βήμα πίσω τους. Αμφότεροι πραγματοποίησαν μέχρι και το πρόγραμμα χωρίς τις επαφές και θα κάνουν ότι μπορούν την Τρίτη για να προλάβουν το παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ