Ταβάρες: «Θα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ»

Ταβάρες: «Θα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ»

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Ουόλτερ Ταβάρες να τονίζει ότι η αποστολή της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολη. Ο σέντερ της ισπανικής ομάδας στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ασκούν πολλή πίεση στους αντιπάλους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ήταν καλά που είχαμε μια εβδομάδα κενή. Προετοιμαστήκαμε καλύτερα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξεχνάμε το πλεονέκτημα. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να έχεις το πλεονέκτημα και αυτό το έχει ο Παναθηναϊκός. Θα είναι δύσκολα. Είναι διαφορετικά στα playoffs. Όλα κυλούν γρήγορα και ο Παναθηναϊκός παίζει «σπίτι» του. Είναι διαφορετικά με την ενέργεια που θα υπάρχει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο.  Αυτά είναι τα πρώτα μου playoffs, πρέπει να μελετήσω καλά, όπως όλοι, και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το πλεονέκτημα έδρας είναι δύσκολο, ο κόσμος στο ΟΑΚΑ βάζει πολλή πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ