Παναθηναϊκός : Με όπλο το ΟΑΚΑ και φόντο το Βελιγράδι

Παναθηναϊκός : Με όπλο το ΟΑΚΑ και φόντο το Βελιγράδι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21:15) στον πρώτο αγώνα των playoff της Εuroleague και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο ματς της σειράς των playoff της Euroleague (21:15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο Final Four. Οι πράσινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας και θέλουν να εκμεταλλευτούν το «καυτό» ΟΑΚΑ και να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και το Βελιγράδι.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς θα έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες και απλώς καλείται να επιλέξει ποιος παίκτης θα μείνει εκτός 12αδας στο σημερινό πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει των δύο παιχνιδιών των μερένχες με τον Παναθηναϊκό, διότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και τον Φακούντο Καμπάσο που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και θα χάσει όλη τη σειρά, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Άντονι Ράντολφ, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Φυσικά, η ομάδα της Μαδρίτης παραμένει πολύ δυνατή ακόμα και με τόσες απουσίες κι αναμένεται να βάλει δύσκολα στο τριφύλλι, όπως τόνισαν και οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 18.500 φίλων του, ενώ το παρών ίσως δώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των playoff,  η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται στην Χίμκι (20:00), με τη ρώσικη αρκούδα ξεκάθαρο φαβορί. Βέβαια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σκοπεύει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στη μέρα της η Χίμκι μπορεί να διαλύσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Χίμκι αν πιάσει υψηλή απόδοση καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς έχει πιθανότητες πρόκρισης, ενώ στα θετικά για τους Ρώσους είναι πως η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί χωρίς τον Κάιλ Χάινς, με την απουσία του Αμερικανού σέντερ πιθανόν να αλλάζει τα δεδομένα της σειράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ