Αντιπρόεδρος Βαλένθια : «Δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός»

Αντιπρόεδρος Βαλένθια : «Δεν νομίζω ότι θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός»

Ο αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Πάκο Ράγκα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα και εξέφρασε την άποψη του ότι αυτό δύσκολα θα συμβεί.

Στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Βαλάνθια, Πάκο Ράγκα, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο παράγοντας των «νυχτερίδων» τόνισε πως ακόμα και σε περίπτωση αποχώρησης του Παναθηναϊκού, η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται να πάρει το εγγυημένο συμβόλαιο του στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βαλένθια:

«Πραγματικά δεν ξέρω εάν ο Παναθηναϊκός χάσει αυτό το συμβόλαιο. Είναι σίγουρα υπό πίεση αλλά δεν νομίζω να αποχωρήσει. Είπαν πως θα αποχωρήσουν αλλά επίσης είπαν πως πως θα κάνουν μία ψηφοφορία με όλους τους φιλάθλους σχετικά με το θέμα. Όμως, κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή της έρευνας. Λένε πολλά αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα ομάδα της Euroleague».

 Σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Βαλένθια επιθυμεί να πάρει το εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α του Παναθηναϊκού απάντησε: «Εμείς θέλουμε απλώς να συμμετέχουμε στη διοργάνωση με αθλητικά κριτήρια. Δεν θέλουμε εγγυημένο συμβόλαιο. Επίσης κανείς δεν μας έχει προσφέρει ή μιλήσει για τίποτα. Πάντα αγωνιζόμασταν με αθλητικά κριτήρια και θα ήταν ενάντια στα κριτήρια μας εάν μας το πρόσφεραν και το δεχόμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ