Χάκετ: «Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα»

Η Μπάμπεργκ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στο γήπεδο του “τριφυλλιού”. Επίσης, ο Ιταλός γκάρντ αναφέρθηκε στην αθλητικότητα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην ικανότητα τον Καλάθη, Ρίβερς και Παππά να δημιουργήσουν. Αναλυτικά οι […]

Χάκετ: «Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα» | to10.gr

Η Μπάμπεργκ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στο γήπεδο του “τριφυλλιού”.

Επίσης, ο Ιταλός γκάρντ αναφέρθηκε στην αθλητικότητα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην ικανότητα τον Καλάθη, Ρίβερς και Παππά να δημιουργήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάκετ:

«Το ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολο μέρος για να πάιξεις. Φυσικά μπορεί να είναι διαφορετικό για μένα, τώρα που είμαι εδώ, αλλά για εμάς παραμένει σημαντικό να παίξουμε σταθερά, να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Σίγουρα παίζουμε με μια πολύ αθλητική ομάδα. Μπορούν να παίξουν σε up tempo στην έδρα τουςκαι επίσης έχουν παίκτες που μπορούν να φτιάξουν φάσεις, όπως ο Καλάθης, ο Παππάς και ο Ρίβερς. Πρέπει να παίξουμε καλά και να δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».