Ροντρίγκεθ : «Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση»

Ροντρίγκεθ : «Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση»

«Πρόκληση» χαρακτήρισε την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά της Euroleague ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του για το αυριανό ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (18/5, 22:00). Ο πρώην γκαρντ των Ισπανών και νυν των Ρώσων μίλησε για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αυριανή πρόκληση.

Ο Ισπανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε επίσης και στην επιστροφή του φίλου και συνονόματού του, Σέρχιο Γιουλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη διοργάνωση του Final 4: «Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε εδώ, ετοιμαζόμαστε όλη την σεζόν γι’ αυτές τις ημέρες. Έχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Ο μεγάλος στόχος ήταν να βρεθούμε εδώ. Ανυπομονούμε να το απολαύσουμε, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να ζήσουμε κάθε λεπτό της εμπειρίας».

Για την ανάδειξη του ως MVP: «Ο MVP πρέπει να έχει τα νούμερα και τα στατιστικά, αλλά πρέπει να έχει και την αίσθηση ανάμεσα στους φιλάθλους, στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους. Η Euroleague έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Πολλοί πόιντ γκαρντ… Ο Λούκα (Ντόντσιτς) έκανε μία καταπληκτική χρονιά, έκανε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Ο Ντε Κολό είχε επίσης μία εξαιρετική σεζόν, ήταν πολύ αποτελεσματικός. Είναι περίπλοκο αυτό το ζήτημα, αλλά η γενική μου αίσθηση είναι πως πολλοί παίκτες έκαναν μία σεζόν MVP».

Για το τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του: «Πρέπει να είσαι έτοιμος σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και συγκεντρώνομαι για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Έχουμε την ευθύνη να κάνουμε σωστά την δουλειά μας».

Για τον Σέρχιο Γιουλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γιούλ. Είναι μία ικανοποίηση σαν φίλος να τον βλέπω να είναι καλά και να έχει επιστρέψει γερός. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά. Φυσικά πρέπει να τον περιορίσουμε, είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ