Ευρωλίγκα : Παρουσιάζεται η Ένωση παικτών

Ευρωλίγκα : Παρουσιάζεται η Ένωση παικτών

Η Ένωση Καλαθοσφαιριστών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι πλέον γεγονός και θα ανακοινωθεί επισήμως το Σάββατο (19/05) σε συνέντευξη Τύπου.

Σάρκα και οστά θα λάβει σε λίγες μέρες η Ενωση καλαθοσφαιριστών της Ευρωλίγκας. Εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους για την αναγκαιότητα να δημιουργηθεί ένας φορέας που του θα τους εκπροσωπεί, λύνοντας τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς.

Έτσι η Ενώση θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία της και μάλιστα θα παρουσιαστεί επίσημα το Σάββατο (19/05) σε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια του final-4 της Ευρωλίγκας.
Κάιλ Χάινς, Λούιτζι Ντατόμε και Μπόστιαν Νάχμπαρ θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες και παράλληλα θα δώσουν ένα στίγμα για τα θέματα τα οποία απασχολούν τους αθλητές περισσότερο.

Να σημειώσουμε ότι το πρώτο βήμα έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο με πρωτοβουλία του Μπόστιαν Νάχμπαρ, o οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα Eurohoops τόνισε: «Θεωρώ ότι κάθε λίγκα πρέπει να έχει ένα δυνατό σωματείο που να προστατεύει τα δικαιώματα των παικτών και χαίρομαι που οι παίκτες της Ευρωλίγκας αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ