Λάσο : «Σπουδαία ομάδα η Φενέρ, εξαιρετικός ο Σλούκας»

Λάσο : «Σπουδαία ομάδα η Φενέρ, εξαιρετικός ο Σλούκας»

Αυτοσαρκάστηκε για τις πολλές χαμένες βολές της ομάδας του ο Ισπανός τεχνικός, ενώ για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, εκθείασε Σλούκα και Ντίξον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 92-83 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον δεύτερο ημιτελικό του final-4.

O Πάμπλο Λάσο, πάντα με το γνωστό του χιούμορ, σχολίασε τις πολλές χαμένες βολές της ομάδας του, καθώς η βασίλισσα είχε 22/36(!), στοιχείο που πάντως δεν κόστισε στους Μαδριλένους. «Δεν τολμώ να δω τα στατιστικά», είπε με μεγάλο δόση αυτοσαρκασμού ο Λάσο ο οποίος στη συνέχεια έσταξε… μέλι για Φενέρ και Σλούκα.

«Απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες χάσαμε. Δεν τολμώ να δω το στατιστικό. Αλλά για να νικήσουμε με τόσες χαμένες βολές, σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλά. Ήρθαμε κοντά. Ξέραμε πως θα ζήσουμε κάτι ξεχωριστό και τα καταφέραμε. Τους χρειαζόμασταν όλους υγιείς. Δουλεύαμε σκληρά, ήρθαν οι νίκες, επέστρεψαν οι παίκτες».

Για τον τελικό με την Φενέρ, είπε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι σπουδαία. Ο Σλούκας και ο Ντίξον ήταν εξαιρετικοί. Έχει και πολύ καλούς ψηλούς. Είναι σκληροί, επιτίθενται στην μπάλα. Όταν μιλάς για έναν τελικό Φενέρ – Ρεάλ μιλάς για δύο μεγάλες ομάδες, με παίκτες – νικητές».

Τέλος, πρόσθεσε: «Διάβασα για έναν προπονητή ποδοσφαίρου, που είχε τη φήμη πως ασχολείται μόνο με την επίθεση, ενώ ασχολιόταν μόνο με την άμυνα. Για να παίξεις επίθεση, ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο, πρέπει να παίξεις άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ