Βούισιτς : «Θέλουμε τον Σάρας στην Μακάμπι!»

Βούισιτς : «Θέλουμε τον Σάρας στην Μακάμπι!»

Ο «θρύλος» της Ευρωλίγκας και εκ των παραγόντων της Μακάμπι εξέφρασε την επιθυμία του για να δει τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο των Ισραηλινών.

Ο Νίκολα Βούισιτς ήταν συμπαίκτης του Σάρούνας Γιασικεβίτσιους στην κατάκτηση των back to back τίτλων της Ευρωλίγκας στην Μακάμπι το 2004 και το 2005. Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού και παράγοντας της «ομάδας του λαού» μίλησε στην λιθουανική ιστοσελίδα, “24sek.lt” και υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει διακαώς τον νυν προπονητή της Ζαλγκίρις.

Συγκεκριμένα είπε «Θέλουμε τον Σάρας εδώ και καιρό. Τον θέλαμε από όταν ξεκίνησε την νέα του καριέρα. Θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο μέλλον. Ο Σάρας είναι θρύλος της Μακάμπι και θα θέλαμε να τον έχουμε στο μέλλον. Πάντως, τώρα έχουμε τον προπονητή μας (σ.σ. Νέβεν Σπάχια)».

Αναφορικά τώρα με την απόφαση να αγωνιστεί η Μακάμπι με διαφορετική ομάδα στο Ισραήλ και την Ευρωλίγκα, τόνισε: «Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε δύο ομάδες. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντική για εμάς και θέλουμε να αγωνιστούμε εκεί με την καλύτερη. Οι κανόνες στο Ισραήλ είναι τόσοι πολλοί που είναι αδύνατον να είσαι ανταγωνιστικός και στις δύο διοργανώσεις. Εάν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες το μοντέλο (σ.σ. Γέλια). Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, είναι μία “επαναστατική” κίνηση, κάτι που κανείς δεν έχει κάνει στο παρελθόν. Ψάχνουμε λύσεις αλλά είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα. Μία ομάδα δεν μπορεί να έχει επιτυχίες και στις δύο διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ