Ομπράντοβιτς : «Δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση»

Ομπράντοβιτς : «Δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε μετά την ήττα της Φενέρ από τη Ρεάλ και στάθηκε στα ίτια της ήττας και της απώλειας του τροπαίου.

Ο Ομπράντοβιτς είδε τους παίκτες του να μάχονται μέχρι το τέλος αλλά να υποκύπτουν στην ανωτερότητα της Ρεάλ σήμερα. Ο προπονητής της Φενέρ, μίλησε μετά το ματς σε δημοσιογράφους και δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, κάνοντας παράλληλα την απαραίτητη αυτοκριτική, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τα συγχαρητήριά του στους νικητές Μαδριλένους.

«Το αποτέλεσμα του τελικού κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η άμυνά μας δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα. Δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε στην άμυνα και χάσαμε εύκολα καλάθια κάτω από το καλάθι. Ο κόσμος ήταν πάντα με το μέρος μας. Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τραυματισμούς, όμως κατάφερε να επανέλθει και ο Λούκα Ντόντσιτς κατέκτησε όλα τα προσωπικά έπαθλα.

Θέλω να συγχαρώ την Ρεάλ για την κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλον τον οργανισμό. Ήρθαν στην καλύτερη στιγμή τους και άξιζαν να φτάσουν στο τρόπαιο. Θέλω αν συγχαρώ τους παίκτες μου. Με έκαναν περήφανο που έφτασαν ως εδώ. Είχαμε σημαντικές αλλαγές και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ