Η Φενέρ «βλέπει» Καλάθη, Σίνγκλετον!

Η Φενέρ «βλέπει» Καλάθη, Σίνγκλετον!

Τα συμβόλαια των Νικ Καλάθη και Κρις Σίνγκλετον λήγουν το καλοκαίρι και είναι τυπικά ελεύθεροι να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα θελήσουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα Trendbasket ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει βάλει στόχο να δελεάσει τόσο τον Νικ Καλάθη, όσο και τον Κρις Σίνγκλετον προκειμένου αυτοί να μετακομίσουν στην Τουρκία και να ηγηθούν της προσπάθειας της τουρκικής ομάδας να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης τη νέα σεζόν.

Στη δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα συμβόλαια των δύο καλαθοσφαιριστών τελειώνουν φέτος και ότι η Φενέρ θα προσπαθήσει να τους δελεάσει με χρήματα προκειμένου να τους κάνει δικούς της.

Το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά οι Τούρκοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τα δύο «πολύτιμα εργαλεία» του Πασκουάλ.

Ο μεν Καλάθης ασφαλώς αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της καλοκαιρινής αγοράς. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας και ίσως ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ.

Είναι όμως και το «δημιούργημα» θα έλεγε κανείς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μια και είναι ο προπονητής που τον έμαθε μπάσκετ, τον διαμόρφωσε ως παίκτη και ως προσωπικότητα. Είναι άλλωστε σαφής ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφει ο ελληνοαμερικανός προς τον Σέρβο τεχνικό.

Η αποτυχία της κατάκτησης του τίτλου στην Ευρωλίγκα ασφαλώς και θα αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της ομάδας με τον Καλάθη να αποτελεί θεωρητικά ένα δυνατό δίδυμο με τον Κώστα Σλούκα, όπως είχε γράψει παλιότερα το 10.gr.

Το ΝΒΑ ωστόσο είναι μια προοπτική ζωής για τον Καλάθη που θέλει να ξαναδοκιμάσει και να δείξει πως πράγματι μπορεί να τα καταφέρει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οσο για τον Σίνγκλετον φαίνεται πως η κατάσταση είναι πιό… βατή. Ο Αμερικανός θέλει να παίξει σε μια ομάδα που έχει στόχο την κούπα, η Φενέρ είναι διατεθειμένη να του δώσει τα χρήματα που θέλει (τουλάχιστον 1,5 εκ ευρώ το χρόνο), ενώ πρόσφατα άλλαξε ατζέντη, προσλαμβάνοντας τον Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, μάνατζερ και επιστήθιο φίλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ