4ος στα Social Media ο Ολυμπιακός, 7ος ο Παναθηναϊκός

Αρκετά υψηλά οι «ερυθρόλευκοι» που είναι πίσω από μεγάλες δυνάμεις, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Φενέρμπαχτσε.

4ος στα Social Media ο Ολυμπιακός, 7ος ο Παναθηναϊκός | to10.gr

Η ζωή μας έχει κατακλυστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πλειοψηφία των ειδήσεων διοχετεύονται μέσα από αυτά, με το facebook, το instagram και το twitter να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου καθημερινά.

Σε αυτόν τον ρυθμό εννοείται πως κινούνται και οι ομάδες σε κάθε άθλημα. Τεράστια άνθιση υπάρχει στις ομάδες της Ευρωλίγκας, όπου κυριαρχούν βέβαια αυτές με το μεγαλύτερο fan base. Τι κάνουν όμως οι δικοί μας εκπρόσωποι; Είναι εντυπωσιακά όσα έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με τη λίστα «European Digital Basketball -1 to 25 May 1st 2018» οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 4η θέση των ομάδων  στα social media  με 733.178 ακόλουθους και οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 609.639. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ που έχει viber λογαριασμό με κάτι παραπάνω από 200.000 φίλους τους να έχουν κατεβάσει την γνωστή εφαρμογή.

Ελέω των ποδοσφαιρικών ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη και την ακολουθεί η Μπαρτσελόνα, ενώ τρίτη είναι η Φενέρμπατσε.

Αναλυτικά: