Ο Σλούκας και οι ασίστ του (vid)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο «εγκέφαλος» της Φενερμπαχτσέ φέτος στην Ευρωλίγκα. Συνήθως ξεκινούσε από τον πάγκο (μόνο σε 10 από τους 35 αγώνες άρχισε ως βασικός), αλλά όταν έμπαινε στο παρκέ… δεν ξανάβγαινε. Ήταν ο παίκτης που οργάνωνε όλο το παιχνίδι, άλλαζε το ρυθμό και έπαιζε τέλεια τα πικ εν ρολ, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο […]

Ο Σλούκας και οι ασίστ του (vid) | to10.gr

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο «εγκέφαλος» της Φενερμπαχτσέ φέτος στην Ευρωλίγκα. Συνήθως ξεκινούσε από τον πάγκο (μόνο σε 10 από τους 35 αγώνες άρχισε ως βασικός), αλλά όταν έμπαινε στο παρκέ… δεν ξανάβγαινε. Ήταν ο παίκτης που οργάνωνε όλο το παιχνίδι, άλλαζε το ρυθμό και έπαιζε τέλεια τα πικ εν ρολ, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στο αγωνιστικό στιλ του Ομπράντοβιτς.

Μοίραζε κατά μέσο όρο 5,37 ασίστ και με την επίδοσή του αυτή ήταν ο 5ος καλύτερος πασέρ της Ευρωλίγκας (και τρίτος Έλληνας στην πεντάδα πίσω από τους Καλάθη και Σπανούλη!). Φυσικά ήταν ο καλύτερος πασέρ της ομάδας του. Και ανάγκασε την Ευρωλίγκα να φτιάξει βίντεο με τις καλύτερες πάσες που μοίρασε φέτος.