Χάκετ : «Μπορώ να μείνω ελεύθερος αν…»

Χάκετ : «Μπορώ να μείνω ελεύθερος αν…»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά άφησε ο Ντάνιελ Χάκετ σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του. Επιθυμία του σύμφωνα με πληροφορίες είναι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Η Μπαμπεργκ έμεινε εκτός τελικών στο γερμανικό πρωτάθλημα, συνεπώς και εκτός Ευρωλίγκας. Εξέλιξη που οδηγεί τον Ντάνιελ Χάκετ ουσιαστικά εκτός ομάδας, παρά το γεγονός ότι o Ιταλοαμερικάνος φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, ο Χάκετ αποκάλυψε ότι εφόσον δεχθεί πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, μπορεί να αποχωρήσει από τους Γερμανούς. «Έχω συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά παράλληλα διατηρώ το δικαίωμα να κάνω «opt out» από τη συμφωνία, αν λάβω πρόταση από ομάδα της EuroLeague. Πρέπει να μιλήσω με το μάνατζέρ μου, αλλά έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στο εξωτερικό και ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκτός Ιταλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάκετ.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάκετ επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με την οποίον άλλωστε διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Θυμίζουμε ότι στο ματς με τη Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ τον είχε τιμήσει σε ειδική βράβευση, ενώ και ο κόσμος των Πειραιωτών τον θεωρεί από τους πιο αγαπημένους του παίκτες.

Στον Ολυμπιακό ο Χάκετ είχε βρει έναν ρόλο που του ταίριαζε. Μπορεί να μην ήταν το πρώτο… βιολί (όπως είχε συνηθίσει σε Σιένα και Αρμάνι), ήταν όμως ένας πολύ χρήσιμος παίκτης της «χημείας» της ομάδας, συμπληρώνοντας ιδανικά τον Βασίλη Σπανούλη.

Φέτος στην Ευρωλίγκας ο Χάκετ είχε 9,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο με 36.9% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ