Euroleague: Με Παναθηναϊκό και του χρόνου

Euroleague: Με Παναθηναϊκό και του χρόνου

Η Ευρωλίγκα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των «πρασίνων» τη νέα σεζόν

Τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν επιβεβαίωσε η Ευρωλίγκα μετά τη σημερινή συνάντηση που έγινε στη Βαρκελώνη.

Στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε σειρά επαφών με αξιωματούχους της λίγκας, αλλά και με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Εγινε προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις των δυο πλευρών και να δοθούν εξηγήσεις για όσα είχαν γίνει με ακραίο τρόπο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Οι υπόλοιπες ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο είναι οι Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μιλάνο, Ζαλγκίρις Κάουνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε. Την 16άδα συμπλήρωσαν η Μπούντουτσνοστ, Μπάγερν Μονάχου, Χίμκι, Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα, οι οποίες εξασφάλισαν μία θέση μέσω του EuroCup ή άλλων διοργανώσεων.

Όσον αφορά στο EuroCup, οι Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης πήραν τη θέση της Μπάμπεργκ, ενώ η Τουρκ Τέλεκομ, η οποία θα επιστρέψει του χρόνου στην κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας, συμπλήρωσε την 24άδα.

Οι άλλες ομάδες, οι οποίες ήταν στην αρχική πρόταση για τη σύνθεση του EuroCup, είναι οι Ερυθρός Αστέρας, Τσεντεβίτα, Μόρναρ, Παρτιζάν, Μονακό, Λιμόζ, Βιλερμπάν, Άλμπα Βερολίνου, Ουλμ, Τρέντο, Μπρέσια, Τορίνο, Λιέτουβος Ρίτας, Γκντίνια, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βαλένθια, Ανδόρα, Μάλαγα, Τόφας και Γαλατάσαραϊ.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1009108817236365313

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ