Πρόταση Ζαλγκίρις σε Νάιτζελ-Γκος

Πρόταση Ζαλγκίρις σε Νάιτζελ-Γκος

Ο Ουίλιαμ Νάιτζελ-Γκος λέγεται ότι είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει σοβαρά ο Ντέιβιντ Μπλατ για τη μια θέση γκαρντ στον Ολυμπιακό που θα δώσει οπωσδήποτε σε Αμερικανό. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει πως βρίσκεται σε γνώση του ενδιαφέρον από σημαντικές ομάδες της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Παρ’ όλα […]

Ο Ουίλιαμ Νάιτζελ-Γκος λέγεται ότι είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει σοβαρά ο Ντέιβιντ Μπλατ για τη μια θέση γκαρντ στον Ολυμπιακό που θα δώσει οπωσδήποτε σε Αμερικανό. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει πως βρίσκεται σε γνώση του ενδιαφέρον από σημαντικές ομάδες της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Παρ’ όλα αυτά δημοσιεύματα διαφόρων μέσων την Κυριακή αναφέρουν πως στην πραγματικότητα η μοναδική συγκεκριμένη και επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν προέρχεται από τη Ζαλγκίρις. Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας τού προσφέρει διετές συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές και, σύμφωνα πάντα με αυτά τα δημοσιεύματα, οι πιθανότητες να τον αποκτήσει είναι αρκετές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ