Συγγενής Χάνεϊκατ: «Δεν πυροβόλησε κατά αστυνομικών, αυτοκτόνησε»

Συγγενής Χάνεϊκατ: «Δεν πυροβόλησε κατά αστυνομικών, αυτοκτόνησε»

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών κι όπως αναφέρουν συγγενείς του πρώην φόργουορντ της Χίμκι δεν πυροβολήθηκε από αστυνομικούς, αλλά αυτοκτόνησε.

Συγγενής του Τάιλερ Χάνεϊκατ ανέφερε πως ο πρώην άσος της Χίμκι δεν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, αλλά έστρεψε το όπλο εναντίον του για να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία του Λος Άντζελες υποστήριξε χθες (7/7) σε επίσημη τοποθέτησή της πως ο Χάνεϊκατ δεν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών, ενώ κάτι τέτοιο φέρεται να υποστηρίζουν και συγγενικά μέλη του Αμερικανού φόργουορντ. Ο Χάνεϊκατ ήταν σε κακή κατάσταση καθώς επέστρεψε από τη Ρωσία και σύμφωνα με όσα αναφέρει και η αστυνομία, αλλά και οι συγγενείς του έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

«Ήρθε από την Ρωσία σε κακή διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Αυτό που άκουσαν ήταν ο θόρυβος του πυροβολισμού εναντίον του, όχι εναντίον των αστυνομικών. Αυτοί περίμεναν για ώρες μέχρι να μπουν στο σπίτι. Θα μπορούσαν να τον σώσουν», ανέφερε μέλος της οικογένειας του Χάνεϊκατ, σύμφωνα με post του δημοσιογράφου Ρόι Κοέν στο Twitter.

Δείτε το εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ