Η ανασκόπηση της σεζόν για τον Ολυμπιακό

Η ανασκόπηση της σεζόν για τον Ολυμπιακό

Ηδη ξέρουμε το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2018-19 και η διοργανώτρια αρχή σκιαγραφεί το προφίλ κάθε ομάδας για την επόμενη χρονιά. Σειρά λοιπόν του Ολυμπιακού. Στο κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, γίνεται η ανάλυση της περσινής χρονιάς που έληξε άδοξα με τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις. Το κείμενο αναφέρει: «Το 2017-18 ήταν […]

Ηδη ξέρουμε το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2018-19 και η διοργανώτρια αρχή σκιαγραφεί το προφίλ κάθε ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Σειρά λοιπόν του Ολυμπιακού. Στο κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, γίνεται η ανάλυση της περσινής χρονιάς που έληξε άδοξα με τον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις.

Το κείμενο αναφέρει: «Το 2017-18 ήταν μία κυρίαρχη σεζόν για τον Ολυμπιακό ο οποίος στο μεγαλύτερο κομμάτι της έμοιαζε ως ένας βασικός υποψήφιος και πάλι για τον τίτλο, ωστόσο οι πολλοί τραυματισμοί στο τέλος έστειλαν την ομάδα σπίτι, απογοητευμένη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν φανταστικά τη σεζόν με ένα 4-0 ενώ στη συνέχεια έτρεξαν ένα 5-0 συμπεριλαμβανομένων νικών με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ. Μετά τη νίκη του την 13η αγωνιστική επί της ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα με 10-3. Στο ξεκίνημα όμως του 2ου γύρου έχασε τη μορφή του καθώς έκανε τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια αλλά οι Πειραιώτες επέστρεψαν με ένα σερί και πάλι 5-0, από την 21η μέχρι την 25η αγωνιστική, κερδίζοντας τις Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός μετά από αυτό, έχασε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της κανονικής περιόδου για να τερματίσει 3ος με 19-11 ρεκόρ και να πέσει με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στα πλέι οφ. Οι πρωταθλητές Λιθουανίας κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι στην παράταση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ωστόσο αν και ο Ολυμπιακός κέρδισε το δεύτερο παιχνίδι, η Ζαλγκίρις κέρδισε τα δύο επόμενα παιχνίδια στο σπίτι της και προκρίθηκε από τη σειρά.

Παίκτες «κλειδιά» όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχασαν χρόνο και δεν ήταν στο 100% στα πλέι οφ εξαιτίας των τραυματισμών τους οι οποίοι ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν».

Η Ευρωλίγκα μάλιστα παρέθεσε τις παρουσίες ανά σεζόν του Ολυμπιακού στην διοργάνωση και τις 261 νίκες και 166 ήττες, την ιστορία του τμήματος καθώς επίσης και την τροπαιοθήκη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ