Πάμπλο Λάσο : Αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Euroleague

Πάμπλο Λάσο : Αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Euroleague

Στον τεχνικό της -πολυνίκη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης- Ρεάλ Μαδρίτης των 10 τίτλων κατέληξε το βραβείο του κορυφαίου για τη σεζόν 2017-18 στη Euroleague.

Ο Πάμπλο Λάσο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Euroleague για τη σεζόν που μας πέρασε. Ο τεχνικός της πολυνίκης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μία χρονιά που η «βασίλισσα» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, οδήγησε τη Ρεάλ στην κορυφή της Ευρώπης, στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το βραβείο «Alexander Gomelskiy» για τον κορυφαίο προπονητή μίας σεζόν στη Euroleague καταλήγει στον Πάμπλο Λάσο. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν μέσα στη Μαδρίτη, στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, είχε χαρίσει στη «βασίλισσα» τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της μετά από 20 χρόνια.

Τρία χρόνια αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επέτρεψε, στον τελικό της 20ης Μαΐου στην πρωτεύουσα της Σερβίας, στη Φενερμπαχτσέ να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο Πάμπλο Λάσο δεν επέτρεψε και στον πολυνίκη προπονητή της Euroleague (με 8 τίτλους), Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να ισοφαρίσει σε τρόπαια την Ρεάλ Μαδρίτης!

https://twitter.com/EuroLeague/status/1017713200983429121

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ