«Κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Σίνγκλετον»

«Κοντά σε Μπαρτσελόνα ο Σίνγκλετον»

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σύντομα θα βρει. Διότι αν αληθεύει δημοσίευμα του eurohoops, που αναπαράγεται και από ισπανικά μέσα, έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από την Μπαρτσελόνα, την οποία σκέφτεται σοβαρά να αποδεχθεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπάρτσα προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού […]

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται σύντομα θα βρει. Διότι αν αληθεύει δημοσίευμα του eurohoops, που αναπαράγεται και από ισπανικά μέσα, έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από την Μπαρτσελόνα, την οποία σκέφτεται σοβαρά να αποδεχθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπάρτσα προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού 1,8 εκ. δολάρια για μονοετές συμβόλαιο. Χρήματα που είναι περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στην Ελλάδα.

Ο Σίνγκλετον προσπαθεί αυτό τον καιρό να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ έχει στα χέρια του και κάποιες προτάσεις από την Κίνα. Όμως η προοπτική να μείνει στην Ευρωλίγκα με αυτά τα χρήματα (καθαρά μάλιστα) είναι σαφώς ελκυστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ