Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Τιλί

Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Τιλί

Μετά από διάλειμμα ενός έτους ο Κιμ Τιλί φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά στην Ισπανία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα basketballsphere.com, η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Γάλλος φόργουορντ βρίσκεται πολύ κοντά στην Γκραν Κανάρια. Ο Τιλί έπαιζε επί μια πενταετία στην Ισπανία, πρώτα στη Μούρθια και μετά στην Μπασκόνια, πριν κάνει το […]

Μετά από διάλειμμα ενός έτους ο Κιμ Τιλί φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά στην Ισπανία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα basketballsphere.com, η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Γάλλος φόργουορντ βρίσκεται πολύ κοντά στην Γκραν Κανάρια.

Ο Τιλί έπαιζε επί μια πενταετία στην Ισπανία, πρώτα στη Μούρθια και μετά στην Μπασκόνια, πριν κάνει το επόμενο βήμα και έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου όμως ήταν άτυχος. Ο σοβαρός τραυματισμός στην αρχή της σεζόν δεν του επέτρεψε να δείξει στους ερυθρόλευκους τις δυνατότητές του ούτε και να τους πείσει να τον κρατήσουν.

Επιστρέφει λοιπόν, καθώς φαίνεται, στη γνώριμή του Ισπανία και σε μια ομάδα, όπως η Γκραν Κανάρια, που θα χρειαστεί τη δική του εμπειρία για να αντεπεξέλθει στην παρθενική συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ